O nama

Tvrtka Avorato d.o.o. utemeljena je 1991.godine sa sjedištem u Varaždinu. Od samih početaka do danas naše je poslovanje uzorno, a poslovni bonitet besprijekoran. 

Orjentirani smo na
veleprodaju tkanina, a asortiman konstantno proširujemo.
U našem prodajnom asortimanu raspolažemo kvalitetnim tkaninama za izradu radne i zaštitne odjeće, tkaninama za medicinski program, tkaninama za kišnu odjeću, damast tkaninama za posteljni i ugostiteljski program, podstavama, džepovinom te satenskim i brokatnim tkaninama.

Kako nam je glavna briga  zadovoljstvo kupaca,  posebnu pažnju  posvećujemo kvaliteti tkanina, kontinuitetu i stabilnosti u snabdjevanju i besprijekornom servisu.

Kontinuirano i nadalje radimo na razvoju novih tkanina i proširenju prodajnog programa, prateći zahtjeve tržišta. Isto tako ponosni smo na naš brand  "Kavor"  koji je na tržištu prepoznatljiv, a  oznaka je za povjerenje i kvalitetu.
 
 

Strateški cilj tvrtke Avorato d.o.o. je kvaliteta.
Tvrtka Avorato d.o.o. je temeljno usmjerena na nabavu i distribuciju visokokvalitetnih tkanina. Poboljšavati postojeći sustav upravljanja kvalitetom, a kupca postaviti u središte svih poslovnih poteza i odluka, te na taj način voditi računa o njegovim interesima, trajni je cilj tvrtke Avorato d.o.o.
Konstantnom komunikacijom s našim kupcima nastojimo poboljšati kvalitetu pruženih usluga, te se prilagoditi njihovim potrebama. Tržište pred nas postavlja visoke uvjete u pogledu cijena, kvalitete i rokova isporuke proizvoda, a samim time moramo brzo, stručno i kvalitetno odgovoriti postavljenim zahtjevima.
Tvrtka Avorato d.o.o. održava postojeći, te konstantno proširuje prodajni asortiman tkanina u cilju što većeg zadovoljstva naših poslovnih partnera. Kontinuiranim ispitivanjem nastojimo održati visoku razinu kvalitete postojećeg asortimana, te osigurati razvoj novih visokokvalitetnih tkanina.
Dugoročni ciljevi politike kvalitete Avorato d.o.o. su:
  • Potpuno zadovoljstvo kupca u smislu cijene, kvalitete i rokova isporuke
  • Uska suradnja i razvoj s dobavljačima – partnerstvo u ostvarenju zahtjeva kupca,
  • Motiviranje zaposlenika i stalno obrazovanje zaposlenika u cilju poboljšanja kvalitete pružanja usluga
  • Stalno poboljšavanje sustava upravljanja kvalitetom
Svi zaposlenici su upoznati s politikom i ciljevima kvalitete, oni je prihvaćaju, razumiju i primjenjuju kroz svoje svakodnevne aktivnosti i izvršavanje postavljenih zadaća.
Strategiju i politiku poslovanja podredili smo ostvarenju ovih ciljeva, a sadašnjim i budućim kupcima kroz naš kvalitetan proizvod šaljemo poruku da smo im pouzdan partner u njihovom poslovanju.
 
 
 
AVORATO d.o.o.
Varaždinska ulica, odvojak II, br. 9
Jalkovec, 42000 Varaždin
Varaždinska županija
Hrvatska
 
Žiro račun kod:
Privredne banke Zagreb d.d. 2340009-1100037346
IBAN: HR4423400091100037346
OIB: 84777326766
MB: 3781283
PDV ID / VAT NUMBER: HR84777326766
Upis u sudski registar: Trgovački sud Varaždin MBS 070008322
Temeljni kapital: 4.266.000,00 KN , uplaćen u cijelosti